Penedès360

El Penedès

El Penedès és un territori vitivinícola de contrastos conegut principalment pels seus vins i caves. És aquest fet el que li atorga singularitat. Un paisatge productiu i atractiu que ofereix camins, carrerades i corriols entre vinyes per descobrir la identitat del Penedès.

El Penedès té 3 característiques que el distingeixen, la proximitat al mar, l’interior més rural amb una plana estructurada en petites explotacions de vinya, que s’enfilen i confonen amb la zona boscosa que dóna pas a les muntanyes de l’extrem nord del Penedès i la seva situació geogràfica, a prop de tot arreu entre Barcelona i Tarragona. Aquesta varietat paisatgística es mostra amb tota la seva essència en les 3 propostes que  us oferim amb el Penedès 360.

Territori accessible, ple de contrastos i amable per a la pràctica del senderisme, cicloturisme i BTT, que combinat amb la seva gastronomia, oferta cultural i enoturística, ofereix una oferta completa i singular per gaudir durant tot l’any, gràcies al clima moderat i suau que acompanya el Penedès.

  • El Penedès
  • El Penedès
  • El Penedès
  • El Penedès
El Penedès360

3 rutes circulars per etapes dissenyades especialment per a les modalitats de Mountain bike, senderisme i slowbike que recorren el Penedès vora el mar, entre vinyes i per muntanyes.

Rutes

Qui som

Penedès 360º és una iniciativa d’Enoturisme Penedès, un club conformat per més de 190 empreses turístiques del Penedès vitivinícola (comarques de l'Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf): cellers, restaurants, allotjaments, enoteques, museus i espais culturals, i empreses de serveis turístics. Enoturisme Penedès està gestionat per un consorci públic-privat liderat pels respectius consells comarcals i participat també per les administracions municipals.

Penedès 360º compta amb l'adhesió de 22 municipis del territori i la participació de 30 hotels, hostals i cases rurals compromesos a prestar els serveis d'allotjament que requereixen els viatgers de les tres rutes.