Preguntes freqüents

Quina és la millor época per fer les rutes?

La primavera i la tardor són les millors èpoques per fer aquestes rutes. Al juliol i a l’agost s’han d’evitar les hores centrals del dia, donat que pot fer molta calor

 

Les rutes són aptes per anar en família?

En general les rutes no estan pensades per fer en familia, si bé alguns trams determinats, especialment de les rutes slow bike i trekking, sí són perectament aptes per fer amb nens. 

 

Com estan senyalitzades les rutes?

Sobre el terreny només trobareu senyalització física dels inicis de trams, siguin trams principals o variants. Per orientar-se per tant, és fonamental fer servir el tracking de la ruta en un GPS

 

Les rutes es poden fer en qualsevol dels dos sentits?

Les rutes slow bike i trekking es poden fer en qualsevol dels dos sentits. La ruta de BTT no és recomanable fer-la en el sentit contrari al que hi ha descrit. 

 

Es pot fer per lliure sense necessitat de contractar el forfait?

En aquesta pàgina web teniu tota la informació de trams i itineraris possibles, així com d’allotjaments i altres serveis, per talq ue us pugueu organitzar la ruta lliurement. També us podeu descarregar gratuïtament els trackings dels diferents ititneraris. Només en el cas que volgueu que us gestionem les reserves d’allotjaments i altres serveis com el transport de maletes o trànsfers serà necessari que pagueu el forfait.  

 

El forfait inclou algun tipus d’assegurança?

El forfait no inclou cap assegurança. És recomanable que estigueu federats o disposeu d’algun tipus d’assegurança per fer la ruta.

 

Quina és la política de cancel·lació?

Un cop fetes les gestions de les reserves el forfait no es pot retornar. Sí s’admet només un canvi de data. Les cancel·lacions dels allotjaments estan subjectes a les polítiques de cada espai, que seran comunicades en el moment de la reserva.