Celler

Parató

El Pla del Penedès

El pots trobar a:

Parató és un celler familiar situat al bell mig del Penedès. Formem part del col·lectiu “Vinya, Celler, Masia” i ens honra satisfer els seus requeriments: vins provinents de vinyes pròpies, elaborats al 100% en el nostre celler, i disposar d’una Masia amb historia i sentiment arrelada al territori. La Masia i el Celler es troben al Pla del Penedès, i estan envoltats per les nostres vinyes.

La nostra passió per la terra ens ha portat a seguir una agricultura 100% ecològica, doncs creiem fermament, que només d’un bon raïm en pot sortir un gran vi.

Serà a partir exclusivament d’aquests raïms que elaborarem el Vins i Caves Parató. Vins tranquils ecològics a partir de les varietats més representatives del Penedès, però també amb varietats foranes que s’han adaptat al terreny i expressen ara un caràcter més mediterrani.

Caves Reserva i Gran Reserva exclusivament, elaborats amb el mètode tradicional, ecològics, amb llargues criances i complexitats, reflex de la cultura vitivinícola de la nostra regió.

Si voleu venir a visitar-nos, podreu trepitjar i conèixer les nostres vinyes, entrar al celler on seguireu el procés d’elaboració i gaudireu del silenci a la nostra cava sota terra. Acabarem amb la degustació dels productes seleccionats. Us aconsellem fer reserva prèvia i així garantitzar-vos l’atenció que us mereixeu. Totes les visites las fan els membres de la família propietaris del Celler.