Al Penedès
és imperdonable
no aixecar la mirada

Sense pressa, si us plau!

Possiblement, el que més us agrada d’anar amb bicicleta pel Penedès és tot el que hi ha al voltant

La bona companyia, un esmorzar o un bon dinar, els llocs amb encant que descobriu o, simplement, la història mil·lenària que s’amaga rere els camins que recorreu en bicicleta. Tot el que envolta la ruta fa que sigui memorable! Per això, volem que la vostra estada a casa nostra sigui una experiència (també) 360°!

Descobrir les característiques que distingeixen la identitat del Penedès fent ciclisme és una experiència que us porta a prop del mar, entre vinyes i a la muntanya. Si veniu al Penedès, menjareu i beureu bé. És terra de vins i caves, i els cellers obren les portes de casa seva amb experiències enoturístiques per a tots els gustos i per a totes les butxaques.
Mapa Penedès

Viviu el Penedès 360º
els 365 dies de l’any!

Vingueu quan vingueu, tindreu coses per fer i llocs per veure! Tenim un munt de propostes perquè descobriu el nostre patrimoni cultural, les festes populars, els paisatges i camins del Penedès, i, és clar, la millor gastronomia i els cellers més autèntics, on descobrireu el fascinant món del vi.

Compteu amb nosaltres

El Penedès és petit, però està ple d'històries i experiències.

Els vins i la gastronomia, la natura i les vinyes, l’oci, l’esport, els mercats i les festes, però, sobretot, les persones fan que aquesta terra sigui gran i autèntica. És aquí, als llocs on normalment no mirem, on trobem el Penedès autèntic. Són les persones reals, les que cada dia cuiden aquesta terra perquè vosaltres en pugueu gaudir sempre. Ara és el moment de conèixer la gent perquè quan vingueu la pugueu buscar.

Perquè seria imperdonable no haver-la trobat.