El pots trobar a:

Qué és ARTCAVA?

La nostra intenció es trencar amb l’enoturisme i el turisme pròpiament dit clàssics, els quals han quedat desfasats (manteniu el nostre secret, i no digueu a ningú que posem en dubte o critiquem alguns models d’enoturisme). Els tres components o alhora socis d’aquest projecte (dos joves emprenedors que tenen al voltant de trenta anys i que ens diem Èric i Ignasi, vam encarregar-nos de la re-fundació d’aquest celler; i el tercer soci, el qual el comparem amb un “cava Gran Reserva”, el Ramon, és el nostre foodie i guia), hem elaborat i portat a terme una filosofia basada en el concepte d”slow travel” en relació a les activitats que desenvolupem. Si ens voleu fer una visita, podreu endinsar-vos en el món del vi, a la vegada que podreu conèixer-nos millor.

Val a dir que elaborem al voltant de 15.000 botelles de Cava a l’any de forma totalment artesanal (sense incloure-hi sulfits, de forma natural, sense cap afegit).

Qui som ARTCAVA?

I és que Artcava, a part de ser una il·lusió d’un grup de persones, es tracta d’un projecte totalment innovador que va néixer l’any 2004 a partir de la reconstrucció inicialment de la bodega familiar d’un dels socis: l’Ignasi. Tenim constància que la seva família, va dedicar-se al món del cultiu de la vinya tot i elaborant vins des de l’any 1730.

ARTCAVA a dia d'avui

Nosaltres sempre treballem sense cap pressa: el temps quan t’ho passes bé i gaudeixes, és totalment relatiu. Per tant, ens posem una hora d’inici, però mai una hora d’acabar (ni tant sols sabem la manera com acabarem). Només mereix un brindis el fet que fa 2500 anys que just aquí on som ara es produïen vins com ara, i nosaltres, estem mantenint aquesta tradició.

Existeixen activitats avorrides i visites a bodegues que valen molts menys diners que el que us costa Artcava. Però les experiències que viureu aquí, són incomparables: a més, són totes reals! I és que són deu anys d’experiència el que ens avala!

I és que si els catalans estem plenament convençuts i diem als quatre vents que Catalunya no és Espanya, també podem dir que Artcava no és un celler més, és molt més que això!

Si us en voleu assegurar, abans de venir, busqueu opinions per Internet, xafardegeu el nostre Facebook: féu el que vulgueu! I després, decidiu! (probablement ho faríeu ni que no us ho digués, oi?).

  • TripAdvisor

Disposem d'una àrea de pernocta d'autocaravanes