Allotjament - Allotjament rural

Can Marlès

El Montmell

El pots trobar a:

Serveis que ofereix:

  •  Servei de transfer
  •  Espai segur on deixar les bicicletes
  •  Kit bàsic de reparació
  •  Punt aigua per netejar les bicicletes
  •  Àpats a l'allotjament

El nostre celler neix arrel de la nostra pasió per la natura a la vall de el Montmell. Allá es troben les nostres vinyes i les nostres instalacions. Can Marlès es un celler de petita producció numerada de vins artesanals, i encara que te tota la maquinària d'última generació, elabora vins de collita pròpia. Es dels pocs cellers del Penedès que poseeix el segell de VINYA CELLER MASIA, colectiu que reivindica els vins auténtics de petits cellers de qualitat. Amb la filosofía de vins ecològics, d'evolució lenta, sense pressa i monovarietals, hem aconseguit destacar en els restaurants més exigents i sibarites. Son coneguts com els vins d'ànima propia.

Dins de les 300 ha que conformen Can Marlès, podem trobar diferents masíes en ruïnes carregades d'història i que es poden visitar, i unes altres ja restaurades per enoturisme rural d'alt nivell entre vinyes i boscos. Aquest paratge alberga un ramat de 14 alpacas i tres cabretes que conviuen perfectament, 8 alpaques sonnascudes a El Montmell, totalment penedesenques, i son visita obligada al nostre celler.

Diverses activitats t'esperen a la nostra Vall i on menys t'ho esperes, en pleo bosc, o en una masía, un tast de vins... per mes informació www.canmarles.com