Celler

Montrubí

El pots trobar a:

MontRubí és un celler familiar fundat a l’any 1984, pioner en la recuperació de varietats autòctones, on s’elaboren vins d’alçada de cultiu ecològic, ubicat en un entorno idíl·lic: una vall a l’Alt Penedès a 60 km. de Barcelona, on les vinyes conviuen amb boscos de pi mediterrani, alzines, oliveres i roures.
Els nostres vins busquen les arrels, la singularitat i el valor de la viticultura tradicional, i és per això que optem sempre per les varietats autòctones.

Al poble de L’Avellà, on s’ubica MontRubí, es troben els dos cellers, l’hotel Casa Gran 1771, i el Xalet, una obra arquitectònica de finals del s.XIX totalment restaurada, que alberga el Restaurant gastronòmic, el Wine Bar d’estiu, el d’hivern i la botiga de vins.

El Wine Bar és un espai pensat per degustar els vins de MontRubí a través de les nostres propostes de tastos, maridatges y platets.

El Restaurant és un espai elegant amb saló, privats i terrassa, on gaudir d’una proposta contemporànea de cuina de mercat, plena de sabor i en homenatge al producte de temporada. Tots els plats neixen al nostre hort i dels millors petits productors, ramaders i agricultors del Penedès.

L’enoturisme a MontRubí està molt lligat a la gastronomía de proximitat, és per això que tenim diferents experiències eno-gastronòmiques, començant per un tast de vins amb maridatge de formatges i embotits artesans, seguit d’una proposta de maridatge amb petites expressions gastronòmiques del nostre territori, fins a un menú degustació amb maridatge de vins.
També es realitzen passejos per la finca de MontRubí i els seus punts d’interès.