Atractiu turístic - Natura

Parc dels Talls

El pots trobar a:

Vilobí del Penedès és un municipi situat a la comarca de l'Alt Penedès, a 5 minuts de Vilafranca. És un petit poble d'uns 1100 habitants i posseeix un dels paratges més bonics de la comarca, els Talls, un conjunt de pèlags i vegetació singular, herència de l'extracció de guix al nostre poble. El municipi destaca per un teixit associatiu molt ric que dóna lloc a una agenda i oferta d’activitats extensa i diversa.

Gastronomia

Restaurants reconeguts comarcalment per l’exce·lent combinació entre la cuina tradicional i mediterrània i l’aposta fidel per a l’adaptació de la carta segons els productes de la terra i del temps. A tot això, cal sumar-hi un tracte excel·lent als clients.

Cultura

Les festes dels diferents barris del municipi (Bellver, Les Guixeres, la Plaça i la Font) i l’esperada Festa Major són les principals celebracions de Vilobí del Penedès. Durant aquests dies el poble s’omple de festa i alegria i convida a tothom qui vulgui a apropar-s’hi i a passar-ho bé.

D’altra banda, es mantenen molt vives les tradicions de cantar al poble; per Nadal amb les Llúcies i Nicolaus i per Setmana Santa les Caramelles.

També són reconeguts els cicles de concerts a la fresca al Parc dels Talls, especialment el Festival Talls, que té lloc a principis d’estiu al pèlag sec.

Allotjament

Allotjar-se a Vilobí del Penedès és gaudir de la natura. Pots triar, al Parc dels Talls, entre vinyes o a prop del bosc de Les Graus. Cadascun dels allotjaments t’ofereix un contacte diferent amb la natura perquè t’enamoris dels racons de Vilobí. Trobaràs el que busques: qualitat, comoditat i un tracte immillorable.

Cellers

Vilobí es troba al bellmig del Penedès i per tant s’apodera també de les característiques que conformen aquest paisatge. Vinyes i més vinyes que ens fan gaudir d’un mar de color verd durant la primavera i l’estiu i de color grogós durant la tardor. Podràs visitar les caves i bodegues del municipi que, sense adonar-se’n, exhibeixen i col·loquen el nom de Vilobí al món.

Viu Vilobí!