Celler

Blancher

Sant Sadurní d'Anoia

El pots trobar a:

VISITA A LES CAVES

Visita i descobreix els orígens de Caves Blancher. Diferents opcions de visita ón s'explica el procés d'elaboració dels nostres caves i vins. Reserva previa per dies laborables i segons aforament els caps de setmana i festius. Consultar horaris i preus. Visites en espanyol, català, anglès i francès (per anglès i francès, consultar).

ESPAI BARBACOA

Caves Blancher posa al servei dels seus clients i amics, l'ESPAI BARBACOA per caps de setmana i festius. Un lloc ideal per a empreses, families i grups, on podran gaudir i compartir, mentres cuinene amb una copa de cava ben freda. Requereix reserva prévia. Consultar condicions.

ENOTURISME

Disfruta de l'Enoturisme en mig de la capital del cava, Sant Sadurní d'Anoia, a 35km de Barcelona. Visites guiades, cata, museu, botiga i posibilitat de prendre un aperitiu a la nostra taverna. Consultar horaris.

LLOGUER D'ESPAIS

Caves Blancher us proposa l'ESPAI BARBACOA i la nostra SALA POLIVALENT per a reunions, celebracions i esdeveniments privats en laborables. Ideal per a grups, Requereix reserva prévia. Consultar condicions.