Atractiu turístic - Patrimoni

Castell de Castellet

Castellet i La Gornal

Aquest imponent Castell del segle X, convertit actualment en seu de la Fundació Abertis, està situat dalt d'un turó, ocupat per assentaments humans des d'antic, a la riba nord del pantà de Foix, punt de partida d'interessants rutes per descobrir la riquesa natural del poble de Castellet i la Gornal.

Aquest edifici, declarat Bé Cultural d'Interès Nacional, va ser construït amb la intenció de controlar el sector oriental de la plana del Penedès durant el conflicte entre cristians i musulmans. Al llarg de la història ha patit diverses transformacions, avui en dia podem contemplar un majestuós castell de gran valor arqueològic que barreja diferents estils arquitectònics, a més a més, compte amb un recinte museïtzat en el qual es presenten diverses exposicions relacionades amb l'edifici i la història que l'envolta.

Visita aquest conjunt medieval i traslladat a una època en què l'austeritat despertava els encants d'un paisatge privilegiat.

Les visites guiades es duen a terme en dissabte i diumenge el segon cap de setmana de cada mes: De 10.00 a 14.00 h. (Les visites s'han de concertar prèviament).

Tel. +34 93 814 45 06 - Atenció telefònica de dilluns a divendres, de 9 a 14h

Serveis:

  • Recinte parcialment adaptat a persones amb mobilitat reduïda (avisar prèviament)
  • WC