El pots trobar a:

Actualment som la 1ª Cooperativa vinícola de 1r grau de Catalunya i comptem amb més de 700 socis/es actius que cuiden al voltant de 2.000 Ha. repartides en més de 50 nuclis rurals del Penedès.

A principis dels anys 60, els pagesos/es penedesencs tenien poques opcions per donar sortida a la verema. Pel pagès/a, el millor sistema de comercialització de la collita era a través de les cooperatives.

L’objectiu de Covides va ser la creació d’una cooperativa que pogués servir per donar sortida a la producció dels seus socis/es i generar valor afegit a la verema amb l’elaboració i la comercialització del vi.

Covides Vinyes – Cellers va ser fundada l’any 1963, fruit de la voluntat de més de 650 viticultors/es que van decidir elaborar de manera conjunta el vi de la seva collita de forma professional i amb personalitat pròpia.

En els últims vint anys es va fer una gran aposta en el mercat exterior, exportant a més de 50 països dels 5 continents.

A causa d’això, vam renovar les nostres instal·lacions per modernitzar-les amb les tecnologies més avançades, i es va construir una nova cava.

Amb uns cellers amb gran capacitat i potencial, sumant-li la feina dels professionals en enologia i l’equip de viticultura que treballa colze a colze amb els socis/es, aconseguim treure el millor resultat del raïm de la millor qualitat.