Celler

Ferrer i Catasus

La Granada

El pots trobar a:

QUI SOM

Ferré i Catasús, situat a la Masia Gustems és un reflex de tradició i modernitat, tant l’entorn com el seu contingut. La Masia recupera l'estil modernista que desprenia originalment amb un resultat fresc i atractiu on hi troben el celler Ferré I Catasús i el Restaurant Sumoll.

Són 46 hectàrees distribuïdes al llarg de l'Alt i Baix Penedès les que donen el fruit que omple les ampolles de Ferré I Catasús. A casa nostra sabem que no podem conèixer res en profunditat sense saber-ne del seu context. Cada un dels nostres vins porta el caràcter del tros on creix el seu raïm.

Un minuciós treball d'anàlisis de la terra inicia les línies d'expressió de cupatges que arrelen records en cada glop. El sòls són calcaris amb textures franc-arenoses i argil·lo-llimoses, amb molt poca matèria orgànica i presència de pedres en superfície. D’aquesta manera podem elaborar vins fragants, d’estil mediterrani, i amb un toc mineral tant característic del Penedès.

V'INSPIRATS - ENOTURISME

Volem fer-te viure experiències on tu ets el protagonista. Volem ensenyar-te el món del vi mitjançant l'art i la cultura, mitjançant moments inspiradors, moments d'emoció, moments junts amb persones que compten.

Visita V'inspirats: coneix la nostra història i la nostra manera de treballar. El contacte amb la terra i la llarga tradició vitivinícola del Penedès. Descobreix la vinya i les feines que s'hi fan al llarg de l'any. Entra al nostre celler i passeja't per on ho fa el raïm en temps de verema. Fes totes les preguntes que vulguis i acaba la visita amb una degustació dels nostres productes!

Per a visites al celler contactar per correu vinspirats@ferreicatasus.com.