El pots trobar a:

Des de 1850 són ja les 5 generacions de viticultors i bodeguers dedicats a la tradició d'elaborar vins i espumosos a Sant Sadurní d'Anoia, el cor del Cava situat a només 30 kilòmetres, al sud, de Barcelona. A l'actualitat és la quinta generació de la família Gramona-Batlle, amb Jaume Gramona i Xavier Gramona al capdavant d'un equip d'agricultors, biòlegs, agrònoms, enòlegs, sommeliers i treballadors, l'encarregat de consololidar un llegat irrenunciable: el respecte i la passió per la nostra terra i els nostres vins.

Al llarg de l'últim segle, el màxim empeny de Gramona ha estat desenvolupar i perfeccionar l'art de transformar vins en caves mantenint sempre els processos més artesenals: com l'ús del tap de suro durant el temps de criança; o l'utilització de pupitres per el remogut i el desgorj manual. Elegància, cremosistat, frescor, equilibri, complexitat i caràcter són l'essència dels nostres vins.

És per això que a Gramona gaudim tant de l'elaboració dels nostres vins i caves com de compartir la il·lusió amb la que dia rere dia, des de fa més de 130 anys, seguim treballant. Per això ens complau brindar-li l'ocasió de visitar-nos. Visqui una experiència única a través de la qual podrà conèixer de més a prop el nostre treball i l'entorn històric i particular que representen les nostres caves i vinyes.

Ens acompanya?