Allotjament - Hotel

Hotel Desitges

Sant Pere de Ribes

El pots trobar a:

Serveis que ofereix:

  •  Servei de transfer
  •  Espai segur on deixar les bicicletes
  •  Punt aigua per netejar les bicicletes
  •  Servei dutxes sense pernoctació
  •  Flexibilitat en els horaris dels apats

L'Hotel Desitges gaudeix d'una privilegiada ubicació a la Costa de Barcelona, ​​centre de la comarca del Garraf, 43 habitacions entre el mar i la muntanya, prop d' Importants Centres turístics com Sant Pere de Ribes, Sitges, Vilanova i la Geltrú, Penedès i Barcelona.

Amb orientació Business, únic hotel d'aquestes característiques a Sant Pere de Ribes, oferim tots els serveis imprescindibles perquè, tant el client d'oci com de negocis, es trobi en un entorn perfecte pel seu descans.

L'Hotel Desitges ofereix terrassa, gimnàs gratuït i piscina exterior.

L'Hotel presenta una decoració senzilla i moderna. A més, consta de molta llum natural. L'establiment disposa d'un bar 24 hores, restaurant i sales de reunions.

Les habitacions de l'hotel tenen aire condicionat, TV LCD de 26 polzades i WiFi gratuïta d'alta velocitat. El bany es privat i inclou assecador i mirall de tocador.

A l'estiu, s'ofereix un servei gratuït de trasllat de temporada al centre de la ciutat, a la platja de Sitges i a la platja de Vilanova i la Geltrú. Hi ha aparcament per a bicicletes i estació de càrrega gratuïta per a vehicles elèctrics.

L'Hotel Desitges, orientat al client d'empreses, li permet d'estar aïllat per al treball i connectat per a l'oci.

En el nostre hotel podrà celebrar des de reunions corporatives i petites convencions a qualsevol esdeveniment d'empresa, ja que treballem a mida per al client.

De caràcter business, és perfecte per a empreses de Sitges o voltants i El nostre entorn li garanteix un ambient de treball relaxat i privat.