Celler

Maria Rigol Ordi

Sant Sadurní d'Anoia

El pots trobar a:

Som una cava nascuda el 1987 reprenent la tradició familiar iniciada el 1897.

Llegat, caràcter i tradició.

Preservem una herència familiar i l'essència d'un territori, el Penedès. Elaborem una producció limitada de caves de llarga criança amb personalitat. Conservem les maneres de fer clàssiques combinades amb els últims avenços tècnics.

Visites a celler, degustació i tast

Us convidem a visitar un microceller elaborador de cava ubicat al centre del poble de Sant Sadurní d'Anoia. De la mà d'un dels membres de la família, us explicarem el nostre projecte personal, lligat a l'herència familiar de l'àvia de la casa, Maria Rigol Ordi, i a la seva voluntat de recuperar el llegat "xampanyista" familiar que, de mica en mica, ha anat engrescant totes les generacions.

Per això, ens agradarà molt poder compartir la nostra passió amb vosaltres. Ens endinsarem en l'atractiu món de l'elaboració de cava. A través de la degustació o el tast de varis caves, entendrem què és el cava, de què parlem quan parlem de criança, o què vol dir fer el tiratge, arrimar i degollar. Ens donarem per ben satisfets si quan marxeu de casa nostra, hem aconseguit que el cava us captivi una mica més.